30 Mart 2012 Cuma

"Ben dünyanın en akıllı insanıyım" Sakarya'ya

Herkese merhaba...
Herkese merhaba...
Herkese merhaba...
Bu haftanın çekilişini de yaptık sevgili okur.
Çılgın yazar Erdal Demirkıran'ın "Ben dünyanın en akıllı insanıyım" adlı imzalı kitabı "herseyden birtutam" bloğunun yazarı Zehra Hanım'a Sakarya'ya gitti.
Şansınız her daim bol olsun Zehra Hanım... Dilerim beğeniyle okursunuz. Kitapla ilgili düşüncelerinizi benimle de paylaşırsanız sevinirim.

7 yorum:

  1. öncelikle sevgili undenied'ı tebrik ederim bu güzel kitabı beğenerek okuyacağına eminim. :)
    bir de şaşırdım açıkcası, undenied benim de takip ettiğim bir blogger. meslekdaşım,2 ay önce Antep'e atandı diye biliyorum, böyle duyurmuştu bloğundan.(buradan bir kez daha tebrikler) Sakarya ile ilişkisini anlayamadım..

    YanıtlaSil
  2. tüh kaçırdık :)

    YanıtlaSil
  3. Yedek talihli yok mu :))

    YanıtlaSil
  4. Hemen açıklayım:)
    Evet, 2ay önce Antep'in merkeze 1buçuk saat uzaklıktaki köyüne atandım.Buraya kargo şirketleri girmiyor.Sorun yaşanıyor. Kargoluk bir durum olduğunda ben de memleketime, Sakaryaya yollatıyorum.Daha sonra annem onları gelirken bana getiriyor:)
    Böylece sorun yaşanmıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerekli açıklama için çok teşekkür ediyorum hocam :) bazı bloglarda çekilişler nedense bir şekilde hep tanıdıklara gidiyor, ve diğer katılımcılar salak yerine konuyor malesef :( bir kaç yerde böyle bir şeye tanık olduğum için elimde olmadan yazıverdim, amaç hesap sormak değil tabiki sadece muhattap alınmak istedim, teşekkür ederim :) keyifle okuyun inşallah hediye kitabınızı :)

      Sil
    2. teş.ederim Beyaz Kitaplık:)

      Sil