2 Mart 2013 Cumartesi

"Gebze'de kadın olmak"




Herkese merhaba. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Gebze Belediyesi kolları sıvamış. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in değerli eşi Ragibe Köşker'in önderliğinde gerçekleştirilecek etkinlik için bakın nasıl da harika bir ekip oluşmuş.
Kimler mi var ekipte? 
Gebze Kaymakamı Salih Karabulut'un eşi Fatma Karabulut, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Salih Demir'in eşi Günseli Demir, Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Kısbet'in eşi Şafak Kısbet, Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel,  Ak Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı'nın eşi Akgül Kaflı, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Nazmiye Höbek, Gebze Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aysel Kolsuz, SHÇEK'te Aile ve Sosyal Politikalar Gebze İlçe Müdürü Bilge Ercan Altıntaş, Çolakoğlu Kız Meslek Lisesi Müdürü Özlem Ayhan, Çolakoğlu Kız Meslek Lisesi Teknik Müdür Yardımcısı El Sanatları Öğretmeni Aycan Çalıbel ve Çolakoğlu Kız Meslek Lisesi Edebiyat Öğretmeni Sevcan Aladağ ve Kaya Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Gülsen Kaya.
Birbirinden değerli kadınlardan oluşan ekip, "Gebze'de Kadın Olmak" konulu panel için geçtiğimiz hafta içinde bir araya geldi. Beyin fırtınası yaptı. Programın detayları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Birbirinden değerli hanımlardan oluşan ekiple birlikte olmaktan büyük keyif duydum, sizlerle paylaşmak istedim.
Programda neler mi var? Açılış kokteyli ile başlayacak programda kadın konulu resim sergisi olacak. Açılış konuşmaları ve slayt gösterilerinin ardından "Gebze'de kadın olmak" konulu panele geçilecek. 
Moderatörlüğünü Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran'ın üstlendiği panelde, Gebze'de kadın olmak ne anlama geliyor, kadınlarımızın yaşadıkları zorluklar, sorunlar ve fırsatlar masaya yatırılacak.
Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel panelde, yerel yönetimlerin kadınlarımızın gelişmesi için ne gibi imkanlar yarattığını anlatırken, tecrübelerini paylaşacak.
SHÇEK'te Aile ve Sosyal Politikalar Gebze İlçe Müdürü Bilge Ercan Altıntaş, hükümetimizin kadın ve aile sorunlarını çözmeye yönelik projelerinden bahsedecek,deneyimlerini aktaracak. 
Genç kızlarımızın eğitiminde, onların bir meslek edinerek geleceğe hazırlanmasında gördükleri eksiklikleri ve sorunları Çolakoğlu Kız Meslek Lisesi Edebiyat Öğretmeni Sevcan Aladağ'dan dinleyeceğiz. 
Ve son olarak da kadın istihdamında pozitif ayrımcılık yaparak, kadınlarımızın iş hayatına atılmaları konusunda özel çaba gösteren Kaya Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Gülsen Kaya, kadınların iş hayatına atılmaları ve başarılı, istikrarlı bir iş ve aile hayatı sürdürmeleri için önerilerde ve uyarılarda bulunacak  bir sunum yapacak. 
Ardından müzik dinletisi ile program son bulacak.
Benimde keyifle katılacağım bu güzel etkinliğe hepinizi bekliyorum sevgili okur. 5 Mart Salı günü saat 12.30'da Osman Hamdi Bey Sahnesi buluşmak dileğiyle. Yeniden görüşünceye kadar en çok beni özleyin. Özleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder